Посрещнете новата 2014-та година във Велинград

2014 велинградМакар да има още повече от месец до Нова година, хората вече отдавна се оглеждат за подходящи оферти за новогодишната нощ. Причината за това е, че ранните резервации винаги излизат по-изгодно от такива, които са направени непосредствено преди празника. И ако в момента четете това, значи и Вие се оглеждате за подходящи изгодни оферти, които Ви предлагат не само новогодишна вечеря с нощувка, но и още нещо.
Велинград е разположен в подножието на Западните Родопи, и е изключително красив не само през летния, но и през зимния сезон. В околностите на Велинград има множество забележителности, които не бива да пропускате да видите. Тук се намира карстовият извор Клептуза, пещерата Лепеница,  крепостта Цепина и много други природни и исторически обекти, заслужаващи Вашето внимание.
Във Велинград има и множество минерални извори, и поради тази причина, много от хотелите в града са изцяло захранени с минерална вода. Това пък от своя страна, им дава възможност да обособяват СПА и Wellness центрове, за да могат посетителите им да се насладят на една напълно отпускаща и релаксираща ваканция.
Един такъв хотел, където може да посрещнете нова година, и едновременно с това да се възползвате от ободряващи, отпускащи и полезни процедури, е „СПА клуб Бор”. Това е най-големият четиризвезден хотел във Велинград. Той предлага на посетителите си различни оферти, в зависимост от причината за тяхното посещение в града. Така например, може да се възползвате от оферти за почивка, такива за балнеорехабилитация, или пък за лечение. Не пропускайте да потърсите и оферти за посрещане на новата 2014-та година.
Друг комплекс във Велинград, който е изцяло захранен с минерална вода и има обособени СПА и Wellness зони, е „Балнеокомплекс Свети Спас”. Тук също може да избирате от различни пакетни оферти – за лечение, за рехабилитация, за почивка, а също и на такива, за посрещане на Коледа, Нова година и други празници. Това е най-новият петзвезден комплекс в града, в който си заслужава да отседнете, без значение поради каква причина сте отседнали в града – служебна командировка, лечение, или просто екскурзия.
Не остава много време до празниците, така че помислете още днес, за това къде ще посрещнете новата 2014-та година. Разгледайте предложените от нас оферти, и изберете тази,  която отговаря на Вашите представи, желания и възможности. Не пропускайте възможността да посетите Велинград, и то точно в навечерието на най-големите празници – Коледа и Нова година. Резервирайте своята новогодишна нощ още днес, и ще видите с какво нетърпение ще очаквате тя да дойде по-скоро.
Фактът, че Велинград е разположен в красивите Родопи, го прави още по-привлекателен, особено за наближаващите празници. Какво по-хубаво то това, да отпразнувате настъпването на Новата година в планината, сред красивата българска природа, и да си подарите една незабравима зимна приказка?!
Посрещнете Нова година във Велинград, и разказвайте на приятели и колеги за преживяването си. Всички те ще Ви завидят, и тайно ще се надяват и на тях да им се отдаде възможност да посетят този великолепен град.

 149 Видяно,  5 Видяно днес

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *