Места за романтична почивка на море

moreЗнаете сигурно, че романтиката е относително понятие и всяка двойка си има свои разбирания за романтична почивка. Затова не следвайте клишетата, а помислете какво обича вашият партньор и какво нарича романтично – вечерята на свещи или споделянето на последната консерва русенско варено на някой самотен планински връх. Ние ще ви предложим няколко варианта за почивка на море. Вие изберете най-подходящия.

Къмпингите след Шабла
Те не могат да се нарекат луксозни, дори напротив. В тях има само най-необходимото – легло, маса, стол, хладилник. В повечето случаи баните са общи. Но пък плажната ивица е красива, дълга и най-близките хора се проснали хавлиите си на доста метри разстояние от вас. Ако за вас романтична почивка на море означава по-диви места, на които да се чувствате сам сами, това е доста подходящ вариант.

Затворените комплекси около Созопол
Самият Созопол е красив, но твърде претъпкан с хора. Ако сте любители на по-луксозните места за почивка на море, изберете някой от затворените комплекси около града. Избягвайте големите хотели, има варианти да наемете малка къщичка с гледка към морето и да използвате всички екстри, които предлагат и хотелите.

Палатка на Корал, Силистар или Карадере
За няки хора, няма нищо по-романтично от това да чуват нощем шума на вълните, да се измъкват сутрин рано от палатката и веднага да се хвърлят във водата. Ако сте тях, то посочените места, ще ви се сторят истински рай.

Не ви допада нито една от тези идеи? Посетете тогава Procent.bg или друг сайт за туристически оферти и потърсете идеи и предложения.

 323 Видяно,  1 Видяно днес