Забавления в Слънчев бряг по време на лятната почивка

sunny1Лятна фиеста, забавления, морски релакс и много лукс предлага почивка в Слънчев бряг. Ако все още се двоумите, къде да почивате това лято, то каним ви да станете част от този микс на пиршества и удобства. С „Резервация.bg” може да се докоснете до онова, по което винаги бленувате.
Курортът Слънчев бряг е сред топ предпочитани черноморски места за отсядане. Намира се на красив залив, под форма на полумесец, а историята му датира от древността. Години наред Слънчев бряг е сред най-посещаваните места по българското черноморие. Той предлага дълга плажна ивица, нощни забавления в луксозни ресторанти, барове, кабарета и хотели.
Това обяснява и наплива на български и чуждестранни туристи от цяла Европа.
Простирайки се до възвишенията на Стара планина, водещ се за част от историческият и архитектурен комплекс Несебър, Слънчев бряг е запомняща се частица от черноморската ривиера. Инфраструктурата на града прави достъпа до курорта така улеснен. Дори международно летище Бургас е само на 27 км от него. За почитателите на морски круиз пристанище в Бургаския залив, допълва комплекса от удоволствия по време на лятната почивка.
Атракциите в Слънчев бряг нямат край – водни спортове за малки и големи, увеселителни пързалки, паркове, градинки за влюбените, множество заведения работят на пълни обороти по време на летния сезон.
Плажната ивица на курорта е покрита с фин, чист и златист пясък, а това е поредното обяснение, туристите да избират това място.
Из местността и околията могат да се разгледат и исторически обекти, природни красоти и архитектурни паметници.
Почивка в Слънчев бряг е гарант за съвременни условия за отдих, съпроводени от комфорт, лукс, места за разглеждане и забавления. Всичко това се свежда до летни оферти за черноморското градче.

 315 Видяно,  1 Видяно днес